Lake Kapı Dayanıklı Mıdır? 25MAY
Lake Kapı Dayanıklı Mıdır?

Lake kapı özellikleri ile günümüzde konut ve ofislerde en çok kullanılan kapı modelleri arasında yer alır. Birinci sınıf kalitedeki malzemeden özel olarak üretilen lake kapılar, hem şık hem de kullanışlı olduğu için diğer kapı çeşitlerinden ayrılır. Son derece şık görünüme sahip olmasına rağmen lake kapı özellikleri bakımından temizliği biraz uğraştırıcı olabilir. Yine de günümüzde lüks dairelerde sık sık tercih edilen lake kapılar şık ve kullanışlı kapı çeşitlerinin başında gelir.

Lake Kapı Nedir?

Lake kapı tasarımları, farklı renk ve modellerde üretilebilir. CNC makineler kullanılarak modellenen lake kapılar, farklı boyutlarda ihtiyaca uygun ebatlarda imal edilebilir. Beyaz renklerde olan kapılar genellikle lake kaplı olup son derece şık bir görünüme sahiptir. Lake kapı çeşitleri genellikle MDF materyalinden üretilir ve kapının dış yüzeylerine birinci sınıf kalitede lake kaplama yapılır. Birbirinden farklı şekil ve modellerde üretilen lake kapıların kasası içindeki boşluklar karton peteklerle doldurulduğu için uzun yıllar boyunca deforme olmadan kullanılabilir.

Lake Kapı Dayanıklı Mıdır?

Lake kapı kullanımı son yıllarda giderek artmaktadır. Özellikle yeni yapılan konut ve ofislerde şık bir görünüm elde edilmesi için lake kapı modelleri tercih edilebilir. Öte yandan lake kapılar camlı veya camsız olarak üretilebilir. Sadece cilalı olan bir tasarımıyla öne çıkan lake kapıların montajı da son derecede basittir. Fabrikasyon ve presleme yöntemi ile imal edilen lake kapıların kasnağı içine birinci sınıf kalitede karton petekler konur. Bu sayede lake kapının darbelere karşı daha dayanıklı hale gelmesi sağlanabilir. Lake kapıları, standardına uygun şekilde kullandığınızda uzun yıllar masrafsız bir kullanım avantajı elde edebilirsiniz.

Lake Kapı Özellikleri

Lake kapı kullanımı giderek artmakta ve popülerlik kazanmaktadır. İsteğe bağlı olarak camlı veya camsız olarak üretilen lake kapılar, pürüzsüz ve bembeyaz görüntüsü ile hemen dikkat çeker. Estetik bir tasarım anlayışı ile imal edilen lake kapılar farklı desenlerle süslenebilir. Herkesin kendi zevkine hitap edecek şekilde lake kapı modelleri bulunmaktadır. Ayrıca lake kapı özellikleri bakımından presleme yöntemi ile MDF materyalinden imal edildiği için dayanıklı kapılardandır.

Lake Kapı Modelleri için foto galeri sayfamızı inceleyebilirsiniz. Size özel ölçülere göre üretilen lake kapı fiyatları için bizi hemen arayın!

0 532 179 45 82

Ücretsiz Keşif, Fiyat Teklifi ve Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için e-posta, telefon veya iletişim formumuz aracılığı ile rahatlıkla irtibat sağlayabilirsiniz.