Panel Kapı Nerelerde Kullanılır? 13HAZ
Panel Kapı Nerelerde Kullanılır?

Panel Kapı Nerelerde Kullanılır?

Panel kapı kullanım yerleri, günümüzde ev ve iş yerleridir. Doğal ahşap kapılara kıyasla çok daha ekonomik olan panel kapılar, geniş bir kullanım alanına sahiptir. Seri üretim ürünü olarak fabrikalarda üretilen panel kapılar daha hafif olduğu için evlerde veya iş yerlerine sık sık tercih edilir. Ağaç kullanımını azaltmak adına tasarlanmış dekoratif kapılar arasında yer alan panel kapılar, günümüzde en çok kullanılan kapı çeşitlerinden biridir. Özellikle Amerikan panel kapılar geniş kullanım alanıyla bilinir. Panel kapı ve modellerinin kullanımıyla ilgili detaylı bilgileri bu yazımızda bulabilirsiniz.

Panel Kapı Nedir?

Panel kapı modelleri, doğal ahşap yerine seri üretim olarak imal edilen kapı çeşitleridir. Birinci sınıf kalitedeki MDF malzemesinden üretilen panel kapılar, malzeme olarak daha az ağaç lifi ile imal edilir. Bu yüzden doğal ahşaptan üretilen kapılara kıyasla çok daha kullanışlı ve ekonomiktir. Özellikle bütçe dostu fiyatlarla her ihtiyaca özel olarak üretilen panel kapılar pek çok çeşide sahiptir. Bunlar arasında evlerde ve iş yerlerinde yaygın bir şekilde kullanılan panel kapıların başında Amerikan panel kapılar gelir. Bu tür kapılar ülkemizde özellikle 1990’lı yıllardan itibaren yaygın bir şekilde kullanılmaya başlanmıştır.

Panel Kapı Kullanım Alanları

Panel kapı kullanılan yerler, genellikle konutlar ve iş yerleridir. Ofislerde en ekonomik koşullarda şık ve kullanışlı kapılara sahip olmak isteyenler tercihlerini panel kapıdan yana kullanmaktadır. Fabrikasyon astar boya atılarak imal edilen panel kapılar, ekonomik olduğu için yeni yapılan binalarda da oda kapısı olarak kullanılır. Pres uygulaması ile fabrikasyon olarak üretilen panel kapılar 3mm MDF materyaline sahiptir. Doğal ahşap kapılara kıyasla çok daha hafif ve kullanışlıdır.

Panel Kapı Ücretleri

Panel kapı fiyatları konusunda sabit bir fiyat belirlemek mümkün değildir. Panel kapı üretimi fabrikasyon olarak yapıldığı için her ihtiyaca ve tasarım anlayışına uygun şekilde panel kapı imal edilebilir. Panel kapı üretiminde kullanılan MDF malzemesinin kalitesi kapının dayanıklılığı ve kullanım ömrü üzerinde doğrudan etkilidir.  Bu yüzden farklı renklerde ve boyutlarda panel kapı üretimi yapılabildiği için fiyatlara etkisi de farklı olmaktadır.

Değerli müşterilerimiz, istanbul panel kapı kullanımının uzun ömürlü olması için size özel ve yüksek kaliteli malzemelerle üretiyoruz. Detaylı bilgi için hemen bizi arayın! 0 532 179 45 82

0 532 179 45 82

Ücretsiz Keşif, Fiyat Teklifi ve Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için e-posta, telefon veya iletişim formumuz aracılığı ile rahatlıkla irtibat sağlayabilirsiniz.