En Ucuz Panel Kapı Fiyatları 08EKİ
En Ucuz Panel Kapı Fiyatları

En Ucuz Panel Kapı Fiyatları

Ev ve ofis ortamında modern bir dekorasyon uygulamak isteyenler en ucuz panel kapı fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak istemektedir. Son yıllarda en çok tercih edilen panel kapılar kullanışlı ve bir o kadar da şık tasarıma sahiptir. İki adet levha panelin ağaç çerçeve üzerine sıcak pres yöntemi ile üretilen panel kapılar iç mekanda tüm odalarda kullanılabilir. Panel kapı satın almak isteyenler hem kendi dekorasyon zevklerine hem de bütçelerine göre uygun maliyetli kapılara ulaşabilirler.

Panel Kapı Nedir?

Panel kapılar, ev ve ofis ortamında en çok kullanılan dekoratif kapı türlerinden biridir. Panel kapının imalatında iki adet levha panelin ağaç çerçeve ile tutkallanması önemlidir. Bu süreçte sıcak pres yöntemi kullanıldığı için kapı hem dekoratif hem de çok sağlam özelliklere sahip olmaktadır. MDF malzemeden üretilen panel kapı modellerinde doğal masif ahşap kapılardan daha farklı özellikler bulunmaktadır. Lake panel kapı modelleri hem şık hem de dekoratif olduğu için günümüzde ev ve ofislerin dekorasyonunda önemli yere sahiptir.

Panel Kapı Özellikleri Nelerdir?

Birinci sınıf kalitedeki ahşap çerçeveden ve MDF’den üretilen panel kapılar, standart kapılara göre daha kaliteli bir yapıya sahiptir. Sağlam yapısı, kaliteli boyası ve estetik görünümü ile öne çıkan kapı modellerindendir. Her türlü desende üretilebildiği için özel sipariş olarak da tasarlanabilir. Panel kapı masif ahşap kapılara göre daha hafif yapıda olduğu için rahatlıkla kullanılabilir. MDF panel kapı modellerinde zengin bir renk skalası ve desen seçeneği vardır. Aynı zamanda masif ahşap kapılara göre uygun maliyetlidir. Kullanım ömrü uzun olan panel kapılar, odalarda hem içe hem de dışa açılma özelliğine sahiptir. Bu sayede zengin bir kullanım imkanı sunmasıyla tercih edilmektedir.

Panel Kapı Suya Dayanıklı Mı?

Panel kapıların imalatında kullanılan malzemeler son derece kaliteli ve uzun ömürlüdür. Panel kapı temizliği konusunda herhangi bir sıkıntı yaşanmaz. Pratik kullanım özelliklerinin yanı sıra uygun maliyetli ve dekoratif olması da panel kapının öne çıkan avantajlarındandır. Bütçenizi sarsmadan en ucuz panel kapı fiyatları hakkında bilgi almak için ekibimize danışabilirsiniz.

 

Panel kapıların imalatında kullanılan malzemeler son derece kaliteli ve uzun ömürlüdür. Bütçenizi sarsmadan en ucuz panel kapı fiyatları hakkında bilgi almak için ekibimize danışabilirsiniz.

0 532 179 45 82

Ücretsiz Keşif, Fiyat Teklifi ve Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için e-posta, telefon veya iletişim formumuz aracılığı ile rahatlıkla irtibat sağlayabilirsiniz.